Силвия Гочева

Регионален мениджър, Офис Мария Луиза, Варна

Информация за контакт
Силвия Гочева е новият регионален мениджър на Luximmo Finest Estates за Варна и Северното Черноморие. Тя поема управлението на екипа ни в морската столица в изключително предизвикателен момент за пазара на недвижими имоти и световната икономика, разчитайки на дългогодишния си успешен опит и експертиза в сферата, както и силната подкрепа на висшия мениджмънт на компанията.

Силвия Гочева е един от най-уважаваните експерти и разпознаваеми лица в областта на недвижимите имоти във Варна и региона. Тя е част от Luximmo още от началото на нейното създаване, като участва дейно в изграждането и налагането на високите стандарти на обслужване на клиенти и иновативния маркетинг на имоти, които са отличителни за компанията. През годините е печелила следните отличия на Годишните награди на компанията:

- Най-много сделки наеми за 2009 г.
- Най-много сделки наеми за 2014 г.
- Най-много сделки наеми за 2015 г.
- Най-много сделки наеми за 2016 г.
- Най-голям ръст в оборота за 2018 г.
- Най-голям брой сделки по Северното Черноморие за 2019 г.

Силвия Гочева е завършила Българска филология (магистърска степен), притежава диплома за лицензиран брокер на недвижими имоти, като непрестанно се явява на допълнителни професионални курсове и придобива нови умения в областта на търговските преговори и сделки, лидерство и мениджмънт, реклама и маркетинг.
Отличава се с изключително добри комуникационни и дипломатични умения, като чрез тях успява да постигне дългосрочни партньорски отношения с клиенти и реномирани местни инвеститори. Управлява успешно продажбите в едни от емблематичните проекти ново строителство във Варна.

Позицията Регионален мениджър за Варна и Северното Черноморие е една от ключовите за агенцията и целият екип и мениджмънт на компанията е убеден, че тя не само ще защити лидерските позиции на Luximmo Finest Estates в тези предизвикателни времена, но и ще успее да добави повече стойност в предлаганите клиентски услуги.

Награди и отличия

Отличия от Годишните награди на Luximmo Finest Estates:

Най-много продажби на градски пазар за Северно Черноморие, 2019

Най-голям ръст в оборота, 2018
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти