LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Силвия Гочева е "Жена предприемач и мениджър на годината 2021"

LUXIMMO

13.10.2021

На 12.10 Община Варна, дирекция "Образование и младежки дейности", асоциация "Образование, иновации, развитие" връчиха наградата "Жена мениджър на годината 2021г" на Силвия Гочева, регионален директор на Luximmo Черноморско крайбрежие.

Конкурсът отличава жени, утвърдени професионалисти в своята област, които са добър пример и вдъхновение.

Силвия прие наградата с вълнение и я сподели със своите колеги от офисите Варна и Бургас: "Благодаря на колегите от Варна и Бургас, всичко това го дължа на вашата всеотдайност и любов към професията, но най-вече на добрия пример за подражание, който ми дават Невена Стоянова⁩ и Никола Стоянов⁩. Да ме награди самият кмет на Варна за мен е истинска чест и повод за гордост."

Силвия Гочева е част от Luximmo от самото създаване на компанията. Тя поема управлението на екипа ни във Варна и Бургас в изключително предизвикателен момент за пазара на недвижими имоти и световната икономика, разчитайки на дългогодишния си успешен опит и експертиза в сферата, както и силната подкрепа на висшия мениджмънт на агенцията.

Силвия Гочева е един от най-уважаваните експерти и разпознаваеми лица в областта на недвижимите имоти във Варна и региона. Сред наградите, които е печелила през годините са:

- Най-голям ръст в оборота за 2018 г.

- Най-голям брой сделки по Северното Черноморие за 2019 г.

- Най-творчески мениджърски подход, 2020

- Офис с най-голям оборот извън София, 2020

Вижте всички оферти от портфолиото на Силвия Гочева тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти