Силвия Гочева е "Жена предприемач и мениджър на годината 2021"

LUXIMMO

13.10.2021

На 12.10 Община Варна, дирекция "Образование и младежки дейности", асоциация "Образование, иновации, развитие" връчиха наградата "Жена мениджър на годината 2021г" на Силвия Гочева, регионален директор на Luximmo Черноморско крайбрежие.

Конкурсът отличава жени, утвърдени професионалисти в своята област, които са добър пример и вдъхновение.

Силвия прие наградата с вълнение и я сподели със своите колеги от офисите Варна и Бургас: "Благодаря на колегите от Варна и Бургас, всичко това го дължа на вашата всеотдайност и любов към професията, но най-вече на добрия пример за подражание, който ми дават Невена Стоянова⁩ и Никола Стоянов⁩. Да ме награди самият кмет на Варна за мен е истинска чест и повод за гордост."

Силвия Гочева е част от Luximmo от самото създаване на компанията. Тя поема управлението на екипа ни във Варна и Бургас в изключително предизвикателен момент за пазара на недвижими имоти и световната икономика, разчитайки на дългогодишния си успешен опит и експертиза в сферата, както и силната подкрепа на висшия мениджмънт на агенцията.

Силвия Гочева е един от най-уважаваните експерти и разпознаваеми лица в областта на недвижимите имоти във Варна и региона. Сред наградите, които е печелила през годините са:

- Най-голям ръст в оборота за 2018 г.

- Най-голям брой сделки по Северното Черноморие за 2019 г.

- Най-творчески мениджърски подход, 2020

- Офис с най-голям оборот извън София, 2020

Вижте всички оферти от портфолиото на Силвия Гочева тук!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти