LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Александра Кацарова

Консултант, Офис "Вишнева", София (LUXIMMO)

Информация за контакт
Александра Кацарова се присъединява към нашия екип през 2021 година. Тя е родена в град Бургас и получава средното си образование в Немска езикова гимназия “Гьоте”. Висшето си образование продължава в Нов български университет, където изучава бакалавър „Архитектура“. Владее немски език на отлично ниво и английски език на средно ниво. Александра започва своя професионален път като представител на летище за туристическа агенция, след което навлиза в сферата на недвижимите имоти като мениджър във фирма, главно ориентирана към строително-инвестиционната дейност.

Стремежът ѝ към професионално и личностно развитие, в комбинация с изградените вече умения, я мотивират да търси изява в реномирана компания с доказан опит на пазара. Още с постъпването си Александра доказа, че обича комуникацията с хора и че организирането на времето си правилно ѝ е втора натура. Смята, че призванието ѝ е да бъде брокер на недвижими имоти и се гордее с развитието си до момента и доволните клиенти, на които е намерила нов дом.

В работата си разчита на коректност и умението добре да разбира желанията на клиентите, като им предложи коректно и учтиво отношение при покупко-продажба на имот.

Награди и отличия

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти