Александра Кацарова

Консултант, Офис "Вишнева", София (LUXIMMO)

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Александра Кацарова се присъединява към нашия екип през 2021 година. Тя е родена в град Бургас и получава средното си образование в Немска езикова гимназия “Гьоте”. Висшето си образование продължава в Нов български университет, където изучава бакалавър „Архитектура“. Владее немски език на отлично ниво и английски език на средно ниво. Александра започва своя професионален път като представител на летище за туристическа агенция, след което навлиза в сферата на недвижимите имоти като мениджър във фирма, главно ориентирана към строително-инвестиционната дейност.

Стремежът ѝ към професионално и личностно развитие, в комбинация с изградените вече умения, я мотивират да търси изява в реномирана компания с доказан опит на пазара. Още с постъпването си Александра доказа, че обича комуникацията с хора и че организирането на времето си правилно ѝ е втора натура. Смята, че призванието ѝ е да бъде брокер на недвижими имоти и се гордее с развитието си до момента и доволните клиенти, на които е намерила нов дом.

В работата си разчита на коректност и умението добре да разбира желанията на клиентите, като им предложи коректно и учтиво отношение при покупко-продажба на имот.

Благодарствени писма

Александра Кацарова в медийни публикации

01.08.2023, LUXIMMO

Брокери на месец юли 2023

Отново дойде моментът, в който отличаваме тези, които през последния месец сбъднаха най-много мечти на най-голям брой клиенти. Тези консултанти, които си заслужиха горещи препоръки ...

02.06.2023, LUXIMMO

Брокери на месец май 2023

Май месец опроверга прогнозите за отслабващ имотен пазар като голяма заслуга за това имаше и пазарът в Гърция. Като лидер в продажбите на имоти в южната ни съседка LUXIMMO поддържа ...