LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Илияна Братованова

Консултант, Асоцииран партньорски офис BARNES Bulgaria

Информация за контакт

Всеки проблем има своето решение. Стига да си достатъчно търпелив и изобретателен.

Илияна Братованова се присъединява към екипа на Luximmo Finest Estates през 2020 година, под менторството на Яна Янчева. Илияна завършва средното си образование в СОУЕЕ “Св. Константин- Кирил Философ”, гр.Русе и продължава висшето си образование в University of West London със специалност "Графичен дизайн, визуална комуникация и илюстрация". Владее английски език на отлично ниво и има основни познания по испански.

В началото на професионалния си път Илияна трупа над 4 години опит в обслужването на клиенти в сферата на ресторантьорския бизнес като се отличава с добри комуникационни умения и бива повишена в супервайзър.

Тя вярва, че комуникацията с хора й се отдава, а крайната цел винаги е удовлетворението на клиента.

Своите лични принципи в работата тя формулира така: "Бъди коректен и справедлив към всички, с които работиш. Обмисляй ситуацията от всяка гледна точка, не само от своята собствена."

Свободното си време посвещава на разходки из природата или пътешествия из градове с великолепна архитектура и богата история. Обича да експериментира с визуални или приложни изкуства. Предпочитаните й спортове са сноуборд, конна езда и шах.

Награди и отличия

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти