Никола Чолаков

Мениджър продажби, Представителство в Гърция (Halkidiki Properties)

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Ще ви консултирам успешно за покупко-продажба или наем на елитен имот в София и Халкидики (Гърция)...

Никола Чолаков е старши консултант по луксозни имоти към централния столичен офис на нашата агенция. Освен, че се занимава усилено с престижни жилищни имоти в София, той също е и нашият основен брокер, отговарящ за портфолиото ни в Гърция и в частност района на Халкидики. Благодарение на Никола Чолаков, ЛУКС ИМОТИ успя да се развие така силно и на гръцкия пазар, където на практика вече сме без конуренция при консултинга на българските клиенти, търсещи да купят или наемат имот в южната ни съседка.

Никола е роден през 1974 г. в гр. Разлог. Впоследствие семейството му се премества в Благоевград, където той завършва Националната хуманитарна гимназия "Св. св. Кирил и Методий". От 1996 г. до 2012 г. живее в Гърция, където работи основно в сферата на търговията и имотите. Там той натрупва и своя богат опит в продажбите на имоти в тази страна. От 2006 до 2012 г. работи като брокер в една от най-големите агенции за имоти в Атина и Солун.
Опитът му в сферата на недвижимите имоти и перфектното владеене на гръцки език, му помагат в работата и допринасят за правилното определяне на нуждите на клиента, намирането и предлагането на подходящия имот. Познава отлично законовите норми в Гърция, процедурите по закупуване на имоти, психологията и манталитета на гръцките продавачи на недвижими имоти. Благодарение на тези свои познания води успешни преговори в полза на своите клиенти.

След завръщането си в родината Никола Чолаков постъпва на работа в нашата компания, където преминава специализираните ни курсове по квалификация за брокер-консултант по елитни жилищни имоти в столичния град. Към момента той изпълнява успешно своите задачи в агенцията, съдействайки на своите клиенти за покупко-продажби и наеми на имоти, както в София, така и в Гърция.

В работата Чолаков акцентира върху коректността, уважението и лоялността към клиента и неговите нужди.
Никола е открит, позитивен, общителен и амбициозен човек. Демонстрира добро отношение към клиенти и колеги. Цени добрите взаимоотношения в екипа и се вписва отлично в духа и принципте, налагани в нашата компания.

В свободното си време се интересува от музика, история и автомобилизъм.

Награди и отличия за постигнати успехи и принос

Никола Чолаков в медийни публикации

02.06.2023, LUXIMMO

Брокери на месец май 2023

Май месец опроверга прогнозите за отслабващ имотен пазар като голяма заслуга за това имаше и пазарът в Гърция. Като лидер в продажбите на имоти в южната ни съседка LUXIMMO поддържа ...

01.09.2022, LUXIMMO

Никола Чолаков е Препоръчан брокер на месец август 2022

Мениджърът на LUXIMMO Гърция продължава да печели клиентско доверие! Никола Чолаков е точният консултант, с който да се свържете, ако обмисляте покупка на имот в южната ни съседка Той говори ...

16.09.2020, Economy.bg

Какво е добре да знаем при покупка на имот в Гърция?

Във време на пандемия и все по-широко навлизане на отдалечената работа много българи обмислят възможности за покупка на къща далече от забързаните големи градове и в по-голяма близост ...