LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Никола Чолаков

Мениджър продажби, Офис Гърция

Информация за контакт

Ще ви консултирам успешно за покупко-продажба или наем на елитен имот в София и Халкидики (Гърция)...

Никола Чолаков е старши консултант по луксозни имоти към централния столичен офис на нашата агенция. Освен, че се занимава усилено с престижни жилищни имоти в София, той също е и нашият основен брокер, отговарящ за портфолиото ни в Гърция и в частност района на Халкидики. Благодарение на Никола Чолаков, ЛУКС ИМОТИ успя да се развие така силно и на гръцкия пазар, където на практика вече сме без конуренция при консултинга на българските клиенти, търсещи да купят или наемат имот в южната ни съседка.

Никола е роден през 1974 г. в гр. Разлог. Впоследствие семейството му се премества в Благоевград, където той завършва Националната хуманитарна гимназия "Св. св. Кирил и Методий". От 1996 г. до 2012 г. живее в Гърция, където работи основно в сферата на търговията и имотите. Там той натрупва и своя богат опит в продажбите на имоти в тази страна. От 2006 до 2012 г. работи като брокер в една от най-големите агенции за имоти в Атина и Солун.
Опитът му в сферата на недвижимите имоти и перфектното владеене на гръцки език, му помагат в работата и допринасят за правилното определяне на нуждите на клиента, намирането и предлагането на подходящия имот. Познава отлично законовите норми в Гърция, процедурите по закупуване на имоти, психологията и манталитета на гръцките продавачи на недвижими имоти. Благодарение на тези свои познания води успешни преговори в полза на своите клиенти.

След завръщането си в родината Никола Чолаков постъпва на работа в нашата компания, където преминава специализираните ни курсове по квалификация за брокер-консултант по елитни жилищни имоти в столичния град. Към момента той изпълнява успешно своите задачи в агенцията, съдействайки на своите клиенти за покупко-продажби и наеми на имоти, както в София, така и в Гърция.

В работата Чолаков акцентира върху коректността, уважението и лоялността към клиента и неговите нужди.
Никола е открит, позитивен, общителен и амбициозен човек. Демонстрира добро отношение към клиенти и колеги. Цени добрите взаимоотношения в екипа и се вписва отлично в духа и принципте, налагани в нашата компания.

В свободното си време се интересува от музика, история и автомобилизъм.

Награди и отличия

Искам да изкажа удоволетворението ми като клиент на фирма Луксиммо и в частност от брокера Никола Чолаков, във връзка с осъществена сделка за покупка на имот в Гърция, район Халкидики.
Много дълго време обсъждахме със съпруга ми евентуална покупка на ваканционен имот в Гърция в района на Халкидики. Направихме доста обстойно оглеждане на имотите, предлагани в сайтовете за имоти. Много силно впечатление ни направи начина на представяне на имотите в Луксиммо. Свързахме се с брокера Никола Чолаков. От първия момент на общуване разбрахме, че той е истински професионалист и добре познава пазара на имотите в Гърция. Много бързо разбра каква идея имаме. Направихме няколко огледа и накрая се спряхме на имот, който наистина покрива максимално нашите очаквания. Впечатлени сме от работата на брокер Чолаков. Оказа се, че никак не е лесна една покупка на имот в Гърция, има характерни особености, както в нормативната уредба, така и с определено трудните отношения с продавачите. Дадохме си сметка, че без познанията на г-н Чолаков по отношение на гръцкото законодателство и детайлно познаване на гръцкия имотен пазар, добрата езикова подготовка и не на последно място умението му да комуникира с хората, познавайки манталитета им, нямаше да финализираме сделката. Той ни оказа пълно съдействие във всяко едно действие, както по самата сделка, така и във всички последващи действия, свързани със довършителните работи по имота, откриване на партиди, деклариране и много други. Без голямото съдействие на г-н Чолаков нямаше да се стигне до сделка, нямаше как да бъдем подготвени за трудностите, през които минахме заедно, за да може да се осъществи сделката. Оценяваме неговата коректност и професионализъм и препоръчваме на всички наши познати да работят с Никола Чолаков и фирма Луксиммо. Благодаря!

Клиент Татяна Живкова
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти