LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Никола Чолаков е Препоръчан брокер на месец август 2022

LUXIMMO

01.09.2022

Мениджърът на LUXIMMO Гърция продължава да печели клиентско доверие!

Никола Чолаков е точният консултант, с който да се свържете, ако обмисляте покупка на имот в южната ни съседка. Той говори перфектен гръцки език, познава в дълбочина пазара и всичките му специфики, а обслужването му е последователно и винаги с лично отношение към Вас и Вашите нужди.

Никола е професионалист, който не се колебае да отдели нужното време, докато се появи точния имот за Вас. Клиентите му потвърждават това и с готовност го препоръчват:

"Здравейте,

Ние сме Еми и Ники и от три години търсим мечтания имот в Гърция.

Три години Никола обикаля Халкидики с нас надлъж и нашир. Навъртели сме заедно над 500 километра - и по асфалт и по черни пътища. Направили сме близо 100 огледа. В нито един момент, Никола не ни накара да се чувстваме твърде капризни. Нито веднъж не се опита да ни притисне (както обикновено правят брокерите), как непременно трябва да купим даден имот. Напротив, през цялото време Никола оказа твърда подкрепа на нашето желание да не правим компромиси с изискванията си. В крайна сметка неговото търпение и упоритост се увенчаха с успех - открихме иглата в купа сено - идеалният имот, който отговаря на абсолютно всичките ни изисквания.

Горещо препоръчваме Никола на всички "капризни" купувачи в района на Халкидики.

Благодарим,

Еми и Ники"

Вижте всички оферти от портфолиото на Никола Чолаков тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти