LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Премиум вили за продажба в Expo Golf Villas 5, Dubai South

Цени  
297 135 – 380 653
1 698 €/м² – 1 812 €/м²

Без комисиона от купувача

Тип:
Вили

Площи:
175 м² — 210 м² Арх. планове

Спални:
3-4

Референтен номер:
DUB 103529
Инфо пакет

Състояние
до ключ (обзаведен)

Обзавеждане
Завършени кухня и баня

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция

Климатик
Климатизация

Разстояния
20 км 30 км 2 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 20 км
  • Център на града: 30 км
  • Летище : 2 км
Гледки от имота
  • Гледка към вътрешен двор
  • Гледка към голф игрище
  • Гледка към града
  • Гледка към парк
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
Климатизация
  • Климатизация

Добре дошли в Expo Golf Villas 5, най-новата възможност за инвестиция в най-известните вили в Дубай.

Сгушен в Dubai South, около пейзажна зеленина и с лесен достъп до Expo 2020, проектът предлага първокласни жилища и процъфтяваща градска общност, в която да се потопите.

Предлаганите жилища са вили с 3 и 4 спални, предлагащи модерен интериор, детайли от висок клас и прекрасен екстериор.

На разположение са два архитектурни стила, като единият предоставя модерен стил в изчистени архитектурни линии и простота на формите, а другият е в съвременен стил и е в унисон с природата.

Всяка вила е елегантна, с високи прозорци, които да разширят гледката към привлекателните общи пространства, паркове и прясно окосени тревни площи, а големите самостоятелни балкони и възхитителните вътрешни дворове доближават още повече до природата.

Жителите на Expo Golf Villas 5 ще могат да се насладят на разнообразни удобства като плувни басейни, кафета и ресторанти, търговски обекти, барбекю зона, закрити и открити детски площадки, градини, фитнес и уелнес заведения, както и обществен клуб, ясли и учебно заведение.

Акцентът на проекта е живописния квартален парк, който предлага красиво озеленени пространства за различни развлекателни дейности.

Проектът е в съседство с Emirates Road, чрез който всички популярни забележителности в Дубай са леснодостъпни.

За Dubai South

Основната част на Dubai South e Al Maktoum International Airport, който е на път да стане най-голямото летище в света. Благодарение на своя капацитет за обработване на 16 милиона тона товари годишно и над 200 милиона пътници, локацията на съседните жилищни проекти придобива изключителна инвестиционна стойност.

Expo 2020 се очаква да отвори отново врати като 15-минутен Smart City и да допринесе значително за развитието на района с фокуса си върху търговия на дребно, хотелиерство, бизнес услуги и организиране на събития.

Да не забравяме и за впечатляващото голф игрище с 18 дупки и големия набор от паркове и алеи, които са на разположение за разпускане.

Dubai South е на кратко разстояние с кола от повечето основни дестинации на Дубай. На 45 мин разстояние се намира Downtown Dubai, Dubai Marina и прилежащите плажове са на 30 минути.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с нас и споделете кога бихте искали да направите оглед.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 6.55 MB)

 Изтегли план  1

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 6.55 MB)

 Изтегли план  1