Продавате/отдавате под наем собствен имот? Доверете ни се!  

ОБЯВЕТЕ ИМОТ!

Луксозни апартаменти в ОАЕ (ДУБАЙ) за продажба и под наем

Пентхаус

гр. Дубай / кв. Palm Jumeirah
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площ:982 м²

Спални:5

13 265 665

Апартаменти и къщи ново строителство

гр. Дубай / кв. Dubai Marina
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:45 м² — 863 м²

Спални:0-5

Етажност:27

  450 952 – 9 420 398

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Downtown
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:67 м² — 413 м²

Спални:1-3

  519 479 – 3 864 038

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Emaar Beachfront
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:68 м² — 488 м²

Спални:1-5

Етажност:43

  727 643 – 8 430 628

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Barsha South
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:103 м² — 206 м²

Спални:1-3

Етажност:24

  505 776 – 1 194 914