Продавате/отдавате под наем собствен имот? Доверете ни се!  

ОБЯВЕТЕ ИМОТ!

Луксозни имоти на остров в ОАЕ (ДУБАЙ) за продажба и под наем

Пентхаус

гр. Дубай / кв. Palm Jumeirah
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площ:982 м²

Спални:5

13 396 560

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Dubai Islands
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:93 м² — 453 м²

Спални:1-3

Цена при запитване

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Dubai Maritime City
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:164 м² — 168 м²

Спални:3

Етажност:48

  1 044 969 – 1 107 809

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Dubai Maritime City
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:125 м² — 377 м²

Спални:1-4

Етажност:44

  704 869 – 2 732 651

Апартаменти и къщи ново строителство

гр. Дубай / кв. Dubai Creek Harbour
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:59 м² — 178 м²

Спални:1-3

Етажност:33

  311 666 – 1 061 693

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Bluewaters Island
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:74 м² — 283 м²

Спални:1-4

Етажност:44

Цена при запитване

Къщи

гр. Ras Al Khaimah / кв. Falcon Island
Област Ras Al Khaimah /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площ на сградите:184 м² — 476 м²

Площ на парцелите:

Спални:2-5

  454 936 – 2 377 938