Продавате/отдавате под наем собствен имот? Доверете ни се!  

ОБЯВЕТЕ ИМОТ!

Луксозни имоти на морето в ОАЕ (ДУБАЙ) за продажба

Тристаен апартамент

гр. Дубай / кв. Dubai Marina
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площ:138 м²

Спални:2

417 692

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Emaar Beachfront
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:68 м² — 488 м²

Спални:1-5

Етажност:43

  732 978 – 8 492 436

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Dubai Maritime City
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:164 м² — 168 м²

Спални:3

Етажност:48

  1 042 345 – 1 105 028

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Dubai Marina
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:68 м² — 313 м²

Етажност:44

  760 022 – 2 969 067

Апартаменти и къщи ново строителство

гр. Абу Даби / кв. Yas Island
Област Абу Даби /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:73 м² — 330 м²

Спални:1-3

Етажност:12

  334 603 – 1 311 347

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Dubai Maritime City
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:125 м² — 377 м²

Спални:1-4

Етажност:44

  703 099 – 2 725 789

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Bluewaters Island
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:74 м² — 283 м²

Спални:1-4

Етажност:44

Цена при запитване

Пентхауси

гр. Дубай / кв. Palm Jumeirah
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:185 м² — 1530 м²

  2 780 262 – 23 505 848

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Palm Jumeirah
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:108 м² — 178 м²

Спални:1-2

Етажност:10

  788 836 – 1 283 217