LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

ЛУКС ИМОТИ връчи традиционните си награди за 2016 г.

Анна Хинова

22.12.2016

Екипът на ЛУКС ИМОТИ отпразнува края на една изключително успешна година на пазара на луксозни недвижими имоти. Стилното тържество се състоя в неделя вечер в столичния клуб Caché Bar, където колегите се поздравиха за настъпването на Коледните и Новогодишни празници.

Никола Стоянов, основател и генерален директор на компанията, връчи традиционните годишни награди за постижения в продажбите. Вижте победителите в отделните категории за 2016 г.:

• Призът в категорията "Най-голям брой продажби на луксозни имоти на "зелено" за 2016 г." заслужено получи съдружникът в компанията Михаил Чобанов.

• Грамотата за "Най-много двойни сделки с луксозни имоти "на зелено" за 2016 г." бе връчен на Светослав Друмев, мениджър на офис бул. "Витоша".

• Отличието "Офис с най-голям оборот от сделки с луксозни имоти за 2016 г." отиде при Офис "Вишнева" и бе взето от мениджъра на офиса Невена Валентинова.

• Наградата за "Най-скъп продаден апартамент за 2016 г." отиде при Ирена Милянкова, консултант елитни имоти от Офис "Вишнева".

• Призът за "Най-скъпа продадена къща за 2016 г." бе връчен на старши брокер Никола Чолаков от Офис Луксиммо.

• Отличието за "Най-голям брой сделки с наеми за 2016 г." отиде при консултант елитни имоти Ивета Тодорова от Офис Вишнева.

• Наградата "Офис с най-голям оборот от сделки с луксозни имоти в страната за 2016 г." беше присъдена на Офис Варна и бе връчена на мениджъра на офиса Евгени Златев.

Пожелаваме светли и топли празници на всички наши колеги, партньори и клиенти! Нека новата 2017 година да бъде щастлива и още по-успешна!

Весели празници!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти