Ресторант, Бар за продажба в гр. София

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ЛОЗЕНЕЦ   На картата
Цена  
265 000
1 440 €/м²
Тип:
Ресторант, Бар

Обща площ:
184 м²

Етаж:
-1/7

Бани:
2

Референтен номер:
Sve 503
Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
11 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 11 км

Предлагаме ви възможността да инвестирате в един сигурен бизнес имот – заведение в най-престижната част на квартал Лозенец.

Районът е популярен и предпочитан поради множеството нови бизнес и жилищни сгради и хотели. Из тихите зелени улици около булевард „Джеймс Баучер” преобладава застрояването с модерни сгради от различен тип. Техните обитатели са заможни хора или компании с утвърден бизнес. Достъпът от централната част на града е лесен и бърз благодарение на връзката с булевард „Черни връх”. В близост има удобни спирки на градски транспорт.

Един луксозен ресторант в района би могъл да разчита на сериозна посещаемост поради нуждата от подобни заведения. В самата сграда има два етажа с офиси и магазини, художествена галерия, както и седем жилищни етажа. В близост кварталът не разполага с подобен тип заведения. Самата сграда е атрактивна със своя специфичен дизайн и декоративни елементи, които впечатляват. След завършването си през август 2009 г. ще бъде една от популярните сгради в квартала. Общите части ще бъдат покрити с висококачествен гранитогрес, а на партерното ниво ще има рецепция и охрана. Сигурността ще бъде решена чрез 24-часово видеонаблюдение.

Заведението се намира на сутерена в сградата, в съседство до модерен спа център. Предвидено е помещение за кухня, бар и пространство за поставяне на маси и сепарета. Санитарните възли са два на брой – мъжки и дамски. Имотът разполага с вентилация и централно отопление. В цената са включени довършителни работи от най-високо качество. Настилките са от гранитогрес, стените – покрити с латекс, таваните са окачени. В санитарните възли ще бъдат поставени италиански теракота и фаянс и санитария. Заведението разполага със складово помещение от 19 кв.м., с лесен достъп от входа за коли.

Възползвайте се от предоставената възможност да инвестирате в един уникален имот с престижна локация.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Актуални сходни предложения

Магазин
гр. София / кв. Дружба 2
Софийска област, България

Площ: 486.26 м² Етажност: 8 Етаж: 1

Цена  490 000  350 000 (без ДДС)
Офис
гр. София / кв. Мусагеница
Софийска област, България

Площ: 432.70 м² Етажност: 4

Цена  300 000 (без ДДС)
Търговски имот
гр. София / кв. Център
Софийска област, България

Площ: 583 м² Етажност: 6

Цена  2 750 000
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти