LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Нов имот в модерна сграда до Морската градина и центъра

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ БУРГАС / ГР. БУРГАС / КВ. БРАТЯ МИЛАДИНОВИ   На картата
Цена  
118 000
1 463 €/м²
Тип:
Двустаен апартамент

Обща площ:
80.63 м² (чиста площ: 67.41 м² плюс общи части: 13.22 м²)

Етажност:
18

Етаж:
2

Стаи:
2

Спални:
1

Бани:
1

Асансьор:
да

Състояние:
В процес на строителство

Референтен номер:
LXH-94339
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Тухла

Прозорци
PVC дограма

Разстояния
11 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Burgas (BOJ): 11 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
Строителство
  • Тухла

Представяме двустаен апартамент от 80.63 кв.м за продажба в най-новия модерен комплекс - сграда от смесен тип в сърцето на град Бургас.

Параметри на жилището:


  • Етаж - 2;
  • Състояние: Български Държавен Стандарт, с възможност за поръчка на дизайнерско обзавеждане, положени Ел. и ВиК инсталации, както и входни врати;
  • Общи части - 13.22 кв.м.
  • Застроена площ - 67.41 кв.м.

С отличното си местоположение на бул. Демокрация, резиденцията предлага едновременно лесен достъп до ключовите пътни артерии и центъра на града, Морската градина, плажа и същевременно с впечатляващ панорамен изглед към целия Бургаски залив.

Концепцията на този проект - висок стандарт на обитаване.

Дизайнът на сградата съчетава комфорта, уюта и динамиката на най-добрия морски град за живеене в България. Стилът е модерен, с изчистени линии и обемни форми, характеризиращи композиция от елегантно градско звучене. Стъклената сградна облицовка - триплекс, ефектно ще се откроява на фона на предвиденото естествено озеленяване на територията, съгласно проект за паркоустройство и благоустройство.

Все по-предпочитани, сградите от смесен тип съчетават в себе си не само удобството всичко да е в близост до дома, но и спокойствие от сигурността. Функционалните и просторни планировки на жилищата, прекрасната гледка откриваща се от четирите изложения на сградата и централното и местоположение я правят предпочитана, както за живеене, така и за инвестиция.

С разгъната застроена площ от 48 260 кв.м в сградата се предвиждат общо 231 жилищни единици.

Предвидени са и луксозно завършени общи части с подови настилки от естествен камък гранит и гранитогрес, мазилки и латекс, ефектни стъклени парапети.

Резиденцията е от смесен тип:


  • На подземен етаж "минус едно" е обособена търговска площ от 2392 кв.м, с бърз и лесен достъп от булеварда. В допълнение на междинен етаж ще са разположени офиси и сервизни помещения.
  • На партерен етаж ще има три различни по големина магазина.
  • На първи етаж над партер са разположени търговски и площи с различни квадратури.

Сградата разполага с 3 подземни паркинг нива с гаражи за живущите, като за пълното удобство на посетителите на търговската част, единият от петте сутеренни етажа, ще бъде на тяхно разположение.

360° панорамни гледки към града и морето.

Издигнат на 60 метра над града, комплексът с привилегированата си локация ползва отличната градска инфраструктура и дава усещането за съвременен начин на живот. Комбинацията от първокласен квартал, с добра заобикаляща среда, морски въздух и връзка с природата, сигурност, възможност за отдих и организация на свободното време, бърз достъп до централната градска част, Бургаски свободен университет, училища и магазини – определя високия стандарт на обитаване, непреходна стойност на жилищата, което прави имотите привлекателни и с по-добра перспектива в качеството на инвестиция. Трудно може да се намери по-добро място за инвестиция в град Бургас!

Тенденцията и интересът към високия клас имоти в сградите от смесен тип има позитивен тренд на растеж в последните години. Цените се диктуват преди всичко от локацията на имота, стойността на допълнителните услуги, качеството на вложените материали и изграждането им.

Свържете се с нас за професионална консултация относно интересуващия Ви имот в този отличителен жилищен проект в Бургас.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти