Теодора Иванова

Консултант, Офис Бургас

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Правилната и навременна информация печели време и пари на клиента.

Теодора Иванова се присъединява към Luximmo Finest Estates през 2021 година. Тя завършва средното си образование в Английска езикова гимназия "Гео Милев", Бургас и продължава висшето си образование в Бъргаски свободен университет със специалност "Право". Владее английски език на отлично ниво и има добри познания по руски.

Има шест години опит като юрисконсулт и началник отдел "Администрация" към община "Несебър".

Подхожда с небходимото внимание и прецизност към всеки един случай, има компетентен поглед към детайлите. В работата си държи на тактичност, лоялност и целеустременост.

В свободното си време се занимава с реставриране на стари дървени мебели, чете книги за себеутвърждаване и мотивация и практикува йога.

Всички отзиви за Теодора Иванова
ОТЗИВ ОТ Avi Bastajian

Какво удоволствие беше да работим с Теодора Иванова и Христо Вълчеви. Съпругата ми и аз купихме чисто нов апартамент, който се строи преди година и те буквално ни хванаха за ръка и ни помогнаха през всеки процес. Теодора, в много безброй случаи ни е придружавала през всички необходими документи, преводи, нотариуси, строители, дизайнери,... Всеки детайл е покрит. Теодора не само е страхотен брокер. Тя също ни стана много скъп приятел. Винаги с нетърпение очакваме да я посетим, когато е възможно. Не можем да им благодарим достатъчно за всичко, което направиха за нас. Благодаря ви Теодора и Христо за всичко. Вие станахте семейство за нас.

ОТЗИВ ОТ Avi Bastajian
ОТЗИВ ОТ Калоян Ленков

Искам да изкажа огромни благодарности на Теодора Иванова от Бургаския клон на ЛУКСИММО. Точно, коректно, внимателно и любезно отношение. Благодаря отново!

ОТЗИВ ОТ Калоян Ленков
ОТЗИВ ОТ Петя Георгиева

Искам да споделя огромното удоволствие, което предизвика работата с брокер Теодора Иванова от офис Бургас.

Благодаря за професионализма и отношението, с които работи Теодора. Със сигурност бих потърсила Теодора Иванова за следваща съвместна работа.

ОТЗИВ ОТ Петя Георгиева

Награди и отличия за постигнати успехи и принос

Теодора Иванова в медийни публикации

01.12.2023, LUXIMMO

Брокери на месец ноември 2023

Едно от най-високите признания за нашата работа е лоялността на клиентите, които ни се доверяват многократно, търсят услугите ни през годините и разчитат не само на професионална консултация ...