Продавате/отдавате под наем собствен имот? Доверете ни се!  

ОБЯВЕТЕ ИМОТ!

Луксозни имоти в квартал/район "Братя Миладинови", гр. Бургас, България за продажба и под наем

Двустаен апартамент

гр. Бургас / кв. Братя Миладинови
Бургаска област /  България
карта

Площ:51.21 м²

Спални:1

Етажност:7

Етаж:7

81 936
ЕКСКЛУЗИВНИ
ПРАВА

Магазин

гр. Бургас / кв. Братя Миладинови
Бургаска област /  България
карта

Площ:160.16 м²

Етажност:6

Етаж:партер

360 360
САМО ЗА
ЧАСТНИ ЛИЦА!

Тристаен апартамент

гр. Бургас / кв. Братя Миладинови
Бургаска област /  България
карта

Площ:84.10 м²

Спални:2

Етажност:7

Етаж:7

134 560
САМО ЗА
ЧАСТНИ ЛИЦА!

Едностаен апартамент

гр. Бургас / кв. Братя Миладинови
Бургаска област /  България
карта

Площ:42.44 м²

Етажност:7

Етаж:3

72 148

Четиристаен апартамент

гр. Бургас / кв. Братя Миладинови
Бургаска област /  България
карта

Площ:207.98 м²

Спални:3

Етажност:18

Етаж:17

Цена при запитване

Тристаен апартамент

гр. Бургас / кв. Братя Миладинови
Бургаска област /  България
карта

Площ:84.10 м²

Спални:2

Етажност:7

Етаж:7

134 560

Едностаен апартамент

гр. Бургас / кв. Братя Миладинови
Бургаска област /  България
карта

Площ:47.01 м²

Етажност:7

Етаж:3

79 917

Двустаен апартамент

гр. Бургас / кв. Братя Миладинови
Бургаска област /  България
карта

Площ:81.16 м²

Спални:1

Етажност:8

Етаж:1

121 740
под наем
(дългосрочно)
САМО ЗА
ЧАСТНИ ЛИЦА!

Двустаен апартамент

гр. Бургас / кв. Братя Миладинови
Бургаска област /  България
карта

Площ:70 м²

Спални:1

Етажност:6

Етаж:3

НАЕМ   650/месец

Апартаменти ново строителство

гр. Бургас / кв. Братя Миладинови
Бургаска област /  България
карта

Площи:42.44 м² — 84.10 м²

Спални:0-2

Етажност:7

  72 148 – 137 802
САМО ЗА
ЧАСТНИ ЛИЦА!

Апартаменти ново строителство

гр. Бургас / кв. Братя Миладинови
Бургаска област /  България
карта

Площи:79.96 м²

Спални:1-3

Етажност:18

Цена при запитване