Цветелина Петрова

Консултант, Офис "Вишнева", София (LUXIMMO)

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Цветелина Петрова се присъединява към екипа на Luximmo през 2021 година. Тя завършва средното си образование в природо-математическа гимназия в София, а висшето си образование продължава в Нов български университет специалност „Администрация и управление“. Владее английски на добро ниво.

По време на професионалния си път заема длъжността на мениджър в различни заведения в столицата, а през 2018 година се ориентира към сферата на недвижимите имоти.

В работата си Цветелина набляга изключително на личния контакт с клиентите си, като им предоставя безрезервно всичките си знания придобити през годините, за да се чувстват сигурни и спокойни при встъпване в сделка с имот. Умее да печели доверие с качества като прецизност, коректност и готовност винаги да съдейства.

Държи на дипломатичност и честност спрямо колеги и клиенти.

Свободното си време прекарва със семейството и приятелите си, обича да ходи на разходки, театър и кино. Друга нейна страст е спортът.

Всички отзиви за Цветелина Петрова
ОТЗИВ ОТ Мариана Иванова

Работихме с г-жа Цветелина Петрова по имотна сделка за наем и после продажба. През цялото време тя показа изключителен професионализъм, отзивчивост и емпатия. Намираше подходящите клиенти. Беше винаги на разположение, мила, спокойна и с отговорно отношение да се стигне стъпка по стъпка към успешна и за двете страни сделка. Отлично се справи с всички адиминистративни процеси и документи без да ангажира нас и всичко в договорения срок за финализиране на сделката. Благодарим й от сърце и пожелаваме здраве и все повече успехи и израстване във фирмата. А на фирмата пожелаваме повече такива качествени брокери, които несъмненно ще я държат сред първите на пазара.

С удоволствие и без колебание препоръчвам на всички приятели и бъдещи клиенти на Луксимо Цветелина Петрова. Сигурна съм. че ще останат много доволни. Благодаря, Цвети! Работихме с г-жа Цветелина Петрова по имотна сделка за наем и после продажба. През цялото време тя показа изключителен професионализъм, отзивчивост и емпатия. Намираше подходящите клиенти. Беше винаги на разположение, мила, спокойна и с отговорно отношение да се стигне стъпка по стъпка към успешна и за двете страни сделка. Отлично се справи с всички адиминистративни процеси и документи без да ангажира нас и всичко в договорения срок за финализиране на сделката.

Благодарим й от сърце и пожелаваме здраве и все повече успехи и израстване във фирмата.
А на фирмата пожелаваме повече такива качествени брокери, които несъмненно ще я държат сред първите на пазара.

С удоволствие и без колебание препоръчвам на всички приятели и бъдещи клиенти на Луксимо Цветелина Петрова. Сигурна съм. че ще останат много доволни.
Благодаря, Цвети!

ОТЗИВ ОТ Мариана Иванова
ОТЗИВ ОТ Станислав Найденов

Искам да изкажа чудесните си впечатления от брокера, с който вече отдавам четвърти апартамент, а именно Цветелина Петрова от офис "Вишнева", София.

Винаги е изключително отзивчива и стриктна към поетите ангажименти, избира най-подходящите за мен наематели. Искрено я препоръчвам!

ОТЗИВ ОТ Станислав Найденов
ОТЗИВ ОТ Адриан Ламбев
Бих искал да споделя отличните си впечатления от работата с Luximmo и конкретно нашия брокер Цветелина Петрова. Щастливи сме, че избрахме тази агенция и че работихме с този брокер. Получихме професионални насоки и представяне, подкрепа по време на целия процес и административните въпроси, постоянна отзивчивост и прекрасно отношение. Цветелина е подготвен професионалист в сферата, която винаги спазва поетите ангажименти. Позитивна, отдадена към работата, заедно преминахме от първата до последната стъпка. Бих препоръчал този брокер на всеки, на когото предстои продажба или закупуване на имот.
ОТЗИВ ОТ Адриан Ламбев

Благодарствени писма

Награди и отличия за постигнати успехи и принос

Цветелина Петрова в медийни публикации

01.04.2024, LUXIMMO

Брокери на месец март 2024

По време на едно от най-мащабните събития в сектора на недвижимите имоти Residential Forum, което се проведе преди броени дни, инвеститори, консултанти и представители на банките се обединиха ...

01.02.2024, LUXIMMO

Брокери на месец януари 2024

Ако януари може да бъде ориентир каква ще бъде 2024 – очаква ни силна година за пазара на луксозни недвижими имоти! Стартира изграждането на мащабни комплекси ново строителство, имаше ...

02.01.2024, LUXIMMO

Брокери на месец декември 2023

Изпратихме празничния декември като един от най-успешните месеци за 2023 година. На 20.12 най-изявените търговци от нашата агенция бяха отличени по време на церемонията за връчването ...

01.12.2023, LUXIMMO

Брокери на месец ноември 2023

Едно от най-високите признания за нашата работа е лоялността на клиентите, които ни се доверяват многократно, търсят услугите ни през годините и разчитат не само на професионална консултация ...