LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Йоана Манева

Консултант, Офис "Вишнева", София (LUXIMMO)

Информация за контакт
Йоана Донковска се присъединява към екипа в началото на 2018 година. Средното си образование завършва в Частна Английска Езикова Гимназия „Чарлз Дикенс“, а висшето си образование продължава в Нов Български Университет със специалност "Връзки с обществеността". Йоана владее английски език на отлично ниво.

Професионалният си опит до момента Йоана натрупва, заемайки мениджърски позиции в няколко компании. Част от нейните професионални постижения до момента е придобиването на сертификат от "Дружество на психолозите в България" за завършен курс от 224 часа в направление "Консултант по организационно разитие, мениджмънт и управление на човешките ресурси".

Йоана има 9 години опит в сферата на работата с клиенти, умее да води преговори и да работи в екип. Организационните й умения също са голямо нейно предимство.

Личните принципи на работа, които Йоана спазва са "Пълна отдаденост и работа в полза на всеки клиент". Тя поема всеки нов клиент като лична отговорност и се старае той да получи най-доброто обслужване от нея и компанията, в която работи. Благодарение на тази отдаденост Йоана получава отличието „Най- добър нов брокер“ за 2018 година и заслужено продължава с успехите си през 2019 година с наградите „Брокер с най- голям оборот за 2019г“ и „Брокер с най- много продажби „на зелено“ през 2019г.“

В свободното си време Йоана обича да пътува, да открива нови места и хора. Други любими нейни активности са карането на колело, ски, сноуборд, както и тичането в горски условия.


Награди и отличия

Брокер на годината за 2019 от Годишните награди на Imoti.net

Отличия от Годишните награди на Luximmo Finest Estates:

Най-скъп апартамент, 2022

Най-голяма сделка с търговски обект, 2021

Брокер на годината, 2020

Брокер с най-голям оборот, 2019 година

Най-много сделки "на зелено", 2019

Най-голям брой привлечени клиенти към Super Credit за кредитиране на ново строителство, 2019

Най-добър нов брокер на LUXIMMO Finest Estates, 2018 година

Най-голям брой продажби на ново строителство на LUXIMMO Finest Estates, 2018 година
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти