LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Къщи и вили за продажба в Bliss 2, Arabian Ranches III

ОАЕ (ДУБАЙ) / ОБЛАСТ ДУБАЙ / ГР. ДУБАЙ / КВ. ARABIAN RANCHES III   На картата
Цени  
465 156 – 754 308
2 275 €/м² – 2 374 €/м²

Без комисиона от купувача

Тип:
Къщи, Къщи-близнак, Вили

Площи:
205 м² — 318 м² Арх. планове

Спални:
3-4

Референтен номер:
DUB 102742
Инфо пакет

Състояние
до ключ (полуобзаведен)

Обзавеждане
Завършени кухня и баня

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция

Климатик
Климатизация

Разстояния
12 км 14 км 20 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 12 км
  • Център на града: 14 км
  • Летище Dubai (DXB): 20 км
Гледки от имота
  • Гледка към вътрешен двор
  • Гледка към града
  • Гледка към парк
  • Гледка към река
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
Климатизация
  • Климатизация

Разположен по периферията на Emirates Road и в сърцето на Arabian Ranches III, Bliss 2 е комплекс с градски къщи, вили, широки пътеки и павирани улици, които позволяват всеки сам да зададе темпото на своя живот.

Bliss 2 успешно преплита хармоничния пейзаж със светли жилищни пространства, като балансира архитектурния дизайн и функционалността, за да използва оптимално пространството. Този баланс се открива в разширените горни тераси и множеството удобства за релакс и забавление.

Предлаганите жилища са дуплекси с 3 и 4 спални, както и триплекси с 4 спални. Нивото на качество, умел дизайн и чиста елегантност, които влизат в изграждането на всеки имот са несравними.

Насладете се на собствения си частен двор или се възползвайте от озеленените паркове и градини, които насърчават жителите да прекарват повече време на открито. На разположение са алеи за велосипеди и джогинг, фитнес зала и басейни. В комплекса ще намерите редица кортове и игрища, детски площадки, барбекю зона, театри на открито и закрито.

Bliss 2 е в съседство с Ellie Saab I, Ellie Saab II и централния парк на Arabian Ranches III. Проектът е от затворен тип и разполага с един вход. В близост се намират училища, магазини, здравни заведения, всички ситуирани в Arabian Ranches III.

Планирано завършване - декември 2025 г.

За Arabian Ranches III

Прекрасната концепция на Arabian Ranches III носи наследството на предшествениците си, но с модернизиран стил на жилищата, модерна инфраструктура и повече съоръжения.

Arabian Ranches III е един от най-ексклузивните адреси на Дубай, разположен в сърцето на града. Красиво проектираната общност дава приоритет на баланса и благополучието на Вашето семейство, като гарантира спокойствие, тишина и просторно проектирани домове, на крачки от първокласни удобства и централния парк на Arabian Ranches III.

Като един от най-големите вилни общности от затворен тип в Дубай, Arabian Ranches III разполага с пет входа и множество луксозни удобства. Основните акценти включват обширен обществен парк, 15 спортни игрища, джамия, търговски център, течаща река, заведения за хранене, 4-километров булевард и различни съоръжения за отдих.

Достъпът до останалата част на града е осигурен благодарение непосредствената близост до няколко ключови магистрали в Дубай, в това число Al Khail Road, Sheikh Zayed Bin Hamdan Al Nahyan Street и Emirates Road.

Dubai Polo and Equestrian Club е на 10 минути разстояние, Downtown Dubai е на 20 минути, а на 35 минути разстояние се намират Dubai Marina и Dubai Mall.

Най-близката автобусна спирка се намира в Global Village, който се намира от другата страна на пътя от Arabian Ranches III и достъпът се осъществява чрез пешеходна връзка.

Международно летище Дубай е на около 23 минути с кола, а международно летище Al Maktoum е на около 27 минути.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с нас и споделете кога бихте искали да направите оглед.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 10.18 MB)

 Изтегли план  1

План на плащане

• 10% при резервация
• 10% на всеки 6 месеца (април 2022 г. - октомври 2024 г.)
• 5% през април 2025 г.
• 25% при завършване на строителството
* Приложимите такси за Dubai Land Department са 4% от нетната цена на имота.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 10.18 MB)

 Изтегли план  1