LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Луксозни вили за продажба в Portofino, Dubai Land

ОАЕ (ДУБАЙ) / ОБЛАСТ ДУБАЙ / ДУБАЙ / КВ. DUBAI LAND   На картата
Тип:
Къщи, Къщи-близнак, Вили

Площи:
192 м² — 1140 м² Арх. планове

Спални:
3-7

Състояние:
В процес на строителство

Референтен номер:
DUB 102583
Инфо пакет

Състояние
до ключ (полуобзаведен)

Обзавеждане
Завършени кухня и баня

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция

Климатик
Климатизация

Разстояния
16 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 16 км
Гледки от имота
  • Гледка към голф игрище
  • Гледка към лагуна
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
Климатизация
  • Климатизация

Скрит далеч от суматохата, откриваме Portofino – общност, където очарователни домове обграждат лазурно сини лагуни и бели пясъчни плажове. Добре дошли на мястото, където присъстват всички нюанси на живота.

В Portofino са вложени много грижи в репликирането на красотата на цветното италианско крайбрежие. Архитектурата и дизайнът са преплетени безпроблемно, за да разкажат вековна история. Също като най-добрите шедьоври, палитрата на Portofino е изкусно балансирана – равновесие на цветове и шарки, хармония и разнообразие.

Това, което за другите може да е далечна мечта, в Portofino е парче ежедневна реалност.

Проектът е ексклузивен и разполага с широк спектър от имоти, вариращи от градски къщи с три до седем спални. Удобно разположен по протежението на улица Hessa, предоставя лесен достъп до ключовите магистрали като Mohammed Bin Zayed Road, Emirates Road и Al Khail Road. Вилите се характеризират с висока ефективност, външни пространства и най-доброто съотношение между цена и качество на съвременния пазар. Всеки нюанс в интериорната палитра на Portofino вдъхва живот - ярки тонове и елементи на бяло, съчетани с естествени дървени текстури. Това създава топло усещане в цялата къща, където всеки ъгъл е добре обмислен, за да създаде домашен уют. Всяка самостоятелна вила има невероятна гледка към лагуните и зашеметяващи водопади, спускащи се по фасадата и вливащи се с плувния басейн.

Проектът предефинира определението за стилен живот, като съчетава работата с удоволствието, предлагайки живописен офис адрес, който отвежда бизнеса на открито край водата.

Бизнес разговори около пясъчни плажове и синьо небе е новата рецепта за успех. Оставете трайно впечатление със зашеметяващи стъклени частни пространства за срещи, обеди или ежедневни срещи, всички с изглед към синята лагуна.

Настанете се в една от многото шумоизолирани пространства, когато имате нужда от уединение. Проектирани с прозрачни стъклени стени, зелени елементи и естествени акценти, пространствата са оборудвани с най-съвременни технологии, за да Ви гарантират приятен ден в офиса.

Вдъхновете се от красивата среда и оставете креативността да се рее в едно от плаващите работни пространства. Проведете следващия си бизнес разговор с околните звуци на нежните вълни или насрочете вечерната си среща да съвпадне с отразяващия се във водата залез.

Починете си от натоварения график и се потопете в едно от многото места за отдих в Portofino. Може да се настаните в аква библиотеката, за да прочетете любима книга край водата или докато хапвате в аква кафенето. Ако предпочитате нещо по-динамично, аква фитнесът е мястото, където можете да отидете. Посетете една от многото дневни сесии, където може да оставите всичките си грижи, да тренирате пълноценно и да се подготвите за продуктивен ден. И ако искате наистина да се отпуснете, може да се насочите към релаксиращия СПА център на открито, музикалния павилион или да се насладите на пълното уединение около езерото за риболов. Когато се стъмни е време да насочите очите си към небето. Всички предпоставки за едно незабравимо преживяване се намират в обсерваторията на Portofino, която със сигурност ще Ви изуми със всичките си съкровища на нощта.

Къщите с три спални разполагат с 192 кв.м площ и се характеризират с голяма трапезария, складово пространство и огромен заден двор. Спалните са разпределени на второ ниво, като основната спалня е откъм улицата.

Къщите с четири спални разполагат с 211 кв.м площ. В допълнение към всички характеристики на тези с три легла, четвъртата спалня е на приземното ниво и разполага с прилежаща баня, достъпна и от всекидневната.

Къщите с пет спални са с площ от 218 кв.м. В допълнение към всички характеристики на къщите с четири спални, второто ниво разполага допълнителна спалня и стая за камериер. Имотът разполага с голям заден и страничен двор с приблизителна площ от 60 кв.м.

Първият тип вили със седем спални имат средна площ от 675 кв.м и разполагат с трапезария над 80 кв.м. Напълно затворена кухня, стая за 2 камериерки, шофьорска стая и голяма спалня със самостоятелен санитарен възел. Първото ниво включва пет спални, всички със собствен санитарен възел. В допълнение, вилата има достъп до покрива, който може да се използва като тераса, с изглед към невероятната гледка към комплекса. Имотът разполага и с игрална зала, която може да се адаптира като спалня.

Вторият тип вили със седем спални са със средна площ от 1140 кв.м. Разполагат с невероятен водопад, страхотни гледки към лагуните и заден двор, съдържащ удивителен инфинити басейн. Налице са формални и неформални жилищни площи, в това число кухня и допълнително кухненско помещение, шофьорска стая и голяма спалня със собствен санитарен възел. Първото ниво включва четири спални, всички със собствен санитарен възел и гардеробна. На второ ниво се намират още две самостоятелни спални, в допълнение към огромна тераса с приблизителна площ от 70 кв.м.

Тъй като бизнесът и удоволствието са основната тема на проекта, повечето от единиците разполагат с офис пространство, което може да бъде оборудвано с библиотека, за да позволи на обитателите да се насладят на ежедневната бизнес среда без смущения.

Планирано завършване - декември 2025 г.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с нас и споделете кога бихте искали да направите оглед.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.86 MB)

 Изтегли план  1

План на плащане

• 15% при резервация
• 55% по време на строителството
• 30% при завършване на проекта
* Приложимите такси за Dubai Land Department са 4% от нетната цена на имота.

Контакти

Актуални сходни предложения

Къщи
Дубай / кв. Golf City
Област Дубай, ОАЕ (Дубай)

Площ на сградите: 186 м² — 377 м²Площ на парцелите: Спални: 3-7

Цена при запитване
Къщи
Дубай / кв. Damac Hills II
Област Дубай, ОАЕ (Дубай)

Площ на сградите: 329 м² — 329 м²Площ на парцелите: Спални: 5

Цени   726 552 – 754 206
Къщи
Дубай / кв. Jumeirah Village Circle
Област Дубай, ОАЕ (Дубай)

Площ на сградите: 242 м² — 255 м²Площ на парцелите: Спални: 3

Цени   942 757 – 1 005 608
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.86 MB)

 Изтегли план  1