LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Луксозна вила на остров Палмата Джумейра

ОАЕ (ДУБАЙ) / ОБЛАСТ ДУБАЙ / ГР. ДУБАЙ / JUMEIRAH   На картата
Цена  
7 394 132
Тип:
Къща, Едноетажна къща, Вилa, Редова къща

Обща площ:
650 м²

Спални:
6

Референтен номер:
PalmJumeirahSV-783
Инфо пакет

Състояние
отлично

Тип строителство
Тухла

Бани
Оборудвана баня

Подове
Подове с теракот

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към басейн
  • Гледка към града
  • Гледка към морето
  • Гледка към плаж
Строителство
  • Тухла

Палмата Джумейра несъмнено е сред най-вълнуващите проекти за жилищен комплекс на земята. Изкуственият остров край бреговете на Дубай продължава 6.5 км навътре в Арабския залив, заобиколен от 11-километров вълнолом с форма на полумесец, като е построена с над 7 милиона тона камъни и пясък. Този проект добавя още 60 километра плаж към брега на ОАЕ, като тук са разположени множество частни жилища и курорти, а също и някои от най-добрите пет звездни хотели в света. Целият остров е съставена от три части, които включват ствол на палмата, палмови листа и остров с формата на полумесец.

Свол на палмата
тволът на палмата Джумейра е създаден, за да се свърже короната с брега. Там са разположени 20 зелени жилищни сгради с подобно оформление. Апартаментите са построени от дясната страна, с цел да имат пряк достъп до плажа. Басейни и спортни зали има построени между всеки две сгради.

Разклоненията на палмата
По клонове на палмата са построени луксозни вили от два вида - Garden Home (неголеми) и Емблематични Вили (големи вили с 7 спални). Цените на вилите зависят от разположението и броя на стаите. Вилите, които се намират на по-горните клони, са по-скъпи.

Остров с формата на полумесец
На острова с формата на полумесец са разположени някои от световно известните луксозни хотели - Kempinski Palm Jumeirah Residence, The Grandeur Residences и хотел Атлантис.

Палмата предлага на жителите и гостите на курортна зона тематични луксозни хотели, вили (Емблематични Вили, Garden Homes и Canal Cove Town Homes), ваканционни апартаменти край морето, плажовете, яхтени пристанища, ресторанти, кафенета и различни търговски обекти.

Емблематичните Вили (които са разположени на палмовите клони) на Палмата Джумейра са символ на ексклузивност и лукс. Площта им варира около 650 кв.м, като те са с 6 или 7 спални. Всяка вила разполага с голям плувен басейн и частен плаж. Типа вила Garden Villas е с 3, 4 или 5 спални. Луксозните къщи също са разположени по клоните на курорта Палма, заемат площ от 464 кв.м, имат собствена градина, плувен басейн, частен плаж и красива гледка към океана.

Вилите, които са разположени на острова с формата на полумесец са с 3 или 4 спални, с площ от 380 кв.м. От прозорците се предлага великолепна гледка към океана. Към тези луксозни къщи има плувни басейни и частни плажове.

Красиви апартаменти, построени по протежение на палмово багажника, съчетава комфорт на световно ниво, забавления, заведения и магазини, с прекрасна гледка към океана. Луксозни апартаменти с 1, 2 и 3 апартамента и мезонети спални, всяка от които с достъп до частен басейн, фитнес зала, детска площадка и частен плаж.

Апартаментите на Златната миля са заобиколени от луксозни бутици и кафенета, по зашеметяващите централни булеварди. Елегантните апартаменти се управляват от Fairmont Hotel and Resorts, като се предлагат услуги и удобства на петзвезден хотел, а също и автомобили под наем. Всяка сграда разполага с апартаменти с 1, 2 и 3 спални с просторен интериор и панорамна гледка към градината, плажа и яхтеното пристанище. Комплекс Марина Резиденсис предлага широка гама ваканционни апартаменти с две или три спални и с прекрасна панорамна гледка.

Ние ви предлагаме най-луксозните вили - Емблематичните Вили с 6 спални

• Местоположение: на свола на палмата (Fardh Villas)
• Тип: 6 спални + стая за персонала (всички с вградени гардероби)
• Площ: 1207 кв. м
• Застроена площ: 650 кв. м
• Архитектура в арабския стил
• Покритие: класическо


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти