LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Апартаменти за продажба в Gardenia Bay, Yas Island

ОАЕ (ДУБАЙ) / ОБЛАСТ АБУ ДАБИ / ГР. АБУ ДАБИ / КВ. YAS ISLAND   На картата
Цени  
201 403 – 755 263
4 150 €/м² – 5 164 €/м²

Задължителна такса поддръжка:  € 41 / м² / Годишно

Тип:
Апартаменти (различни типове), Едностайни апартаменти, Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти

Площи:
39 м² — 182 м²

Стаи:
1-4

Спални:
0-3

Състояние:
В процес на строителство

Референтен номер:
DUB 115897
Инфо пакет

Състояние
до ключ (полуобзаведен)

Обзавеждане
Завършени кухня и баня

Климатик
Централна климатизация

Разстояния
3 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Abu Dhabi (AUH): 3 км
Гледки от имота
  • Гледка към басейн
  • Гледка към града
  • Гледка към парк
  • Гледка към река
Климатизация
  • Централна климатизация

Насладете се на спокоен и екологичен начин на живот в Gardenia Bay, най-новият жилищен комплекс на Aldar на остров Yas, Abu Dhabi. Проектът се състои от студиа и апартаменти с една, две и три спални.

Към датата на публикуване на офертата, в проекта има налични за продажба около 46 апартамента:
• Студиа с площ от 39 м² - 50 м²;
• Двустайни ап. с площ от 74 м² - 87 м²;
• Тристайни ап. с площ от 108 м² - 147 м²;
• Четиристайни ап. с площ от 154 м² - 182 м².

Резиденциите в Gardenia Bay ще бъдат проектирани така, че да отговарят на нуждите на всички жители. Ще можете да изберете между светла или тъмна цветова схема, както и няколко опции за оформление. Всички студиа и апартаменти ще разполагат с тераси, а някои от тях ще включват стаи за личен персонал.

Но не само резиденциите правят дестинацията необикновена. Проектът се фокусира върху създаването на здравословна и устойчива среда. Интелигентният дизайн осигурява изобилие от сянка и водни елементи. Освен това 10-километровата крайбрежна алея пред канала насърчава колоезденето и ходенето пеша. Цялата общност е внимателно проектирана, за да сведе до минимум суматохата и суетата на ежедневието, като набляга на проходимостта и насърчава устойчивия начин на живот. Сградите са стратегически ориентирани, за да се увеличи максимално сянката, с охлаждащи водни елементи, осеяни навсякъде, докато буйното озеленяване осигурява усещане за оазис в сърцето на града.

Проектът разполага с многобройни удобства, включително социален клуб „The Bay View“, пространства за съвместна работа, обособени работни зони на открито, обществено земеделие, дзен градини, зони за барбекю, образователни детски зони за игра, амфитеатър и плажен клуб. Освен това има фитнес, писти за колоездене и джогинг, кафене и многофункционална зона.

Комплексът се радва на отлично местоположение в Yas Island. В непосредствена близост се намират Yas Park, Yas Mall и и емблематични атракции като Ferrari World Abu Dhabi и SeaWorld Abu Dhabi. Проектът е с отлична свързаност и жителите също могат да се насладят на лесен достъп до горещи точки и международното летище на Абу Даби.

План на плащане:
• 5% при резервация;
• 45% по време на строителството;
• 50% при предаване.

Планирано завършване на проекта - април 2027 г.

Свържете се с нас за професионална консултация, относно интересуващия Ви тип имот в този невероятен комплекс в Абу Даби.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти