LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Вила с градина и невероятна гледка към долината на Тибър, Риано

ИТАЛИЯ / ОБЛАСТ ЛАЦИО / ГР. РИАНО   На картата
Цена  
690 000
Тип:
Къща, Вилa

Обща площ:
400 м²

Площ на парцела:
2650 м²

Спални:
5

Бани:
6

Гаражи:
5

Референтен номер:
ACL 115380
Инфо пакет

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти

В ексклузивния район на Северен Рим, имаме удоволствието да Ви представим елегантна вила за продажба - великолепна вила-близнак от приблизително 400 кв.м с равна градина от 2650 кв.м, която предлага невероятна гледка към долината на Тибър.

Вилата е разположена на 3 етажа, всички изцяло надземни, и се радва на отлично изложение.

На приземния етаж голяма веранда води до главния вход. Влизайки веднага се озовавате в голямата и светла всекидневна с камина и паркет.

Дневната се състои от две големи стаи, кабинет и трапезария с камина. Кухнята е изградена изцяло в зидария и е много функционална благодарение на високата камина за барбекю и множеството вградени уреди. Тук намираме и оригинална трапезария с голям прозорец с изглед към градината.

На етажа имаме още санитарен възел за гости и сервизно помещение със санитарен възел, в момента се използва като перално и гладачно помещение.

Цялата спална част е на първия етаж.

Родителската спалня, много голяма и светла, разполага с два дрешника и голяма баня с кръгло джакузи. На етажа намираме още две много големи спални и втора баня.

Сутеренът е изцяло отворен към терасирана градина със самостоятелен вход. Тук има голям хол, кухненски бокс, спалня и две бани, както и голямо мазе.

Градината е равна и завършва с фантастична тераса с изглед към горите на имота и долината на Тибър. Тук има голямо външно барбекю и паркинг.

Тази вила е уникална възможност, тъй като се намира на доминираща позиция и предлага фантастична гледка. Също така е построена с качествени материали и е с наскоро монтирани системи.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти