LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Вилa с великолепна градина за продажба в Риано

ИТАЛИЯ / ОБЛАСТ ЛАЦИО / РИАНО   На картата
Цена  
950 000
Тип:
Къща, Вилa

Обща площ:
450 м²

Площ на парцела:
6700 м²

Спални:
5

Бани:
6

Гаражи:
3

Референтен номер:
ACL 115388
Инфо пакет

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти

В ексклузивния квартал, на само на няколко минути от северен Рим, имаме удоволствието да Ви представим престижна къща с площ от 450 кв.м за продажба, заобиколена от 6500 кв.м тучен парк с дървета, включително ливански кедри и борове.

Имотът е разположени на два етажа, партерен и първи, както и сутерен, в който са разположени технически помещения, перално, мазе и гараж.

Вътре в къщата има две стълбища, които свързват двата основни етажа, което би позволило лесно разделяне на 2 жилищни единици.

Отвън третото стълбище свързва кухнята с градината.

На приземния етаж, след като преминете през старинна врата, влизате в голяма дневна зона, разпределено в две големи зали, и двете с камини, характеризиращи се с подове, украсени с Виетри майолика и теракота, с големи прозорци с изглед към градинска тераса.

Разделена с две стъпала, елегантната трапезария се откроява с връзка с външен двор. Също така на приземния етаж има баня за гости, спалня и сервизна баня, кухня, трапезария и кабинет.

На първия етаж, до който се стига по две различни стълбища, едното в мрамор, а другото в дърво, се намират 5 спални и 4 бани, както и голяма тераса, от която можете да се насладите на прекрасна гледка към градината.

Цялата градина е равна и е украсена с великолепни растения, изградено барбекю, пещ на дърва и фонтан. Отвън има алея, павирана с калдъръмени камъни, която води от входната порта към гараж и покрити паркоместа.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти