LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
ВТОРА
ЛИНИЯ
Само за
частни лица!

Вила, хармоничен ансамбъл с природата на о-в Закинтос

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ZAKYNTHOS / БЛИЗО ДО ГР. ZAKYNTHOS   На картата
Цена  
1 300 000
Тип:
Къща, Вилa, Имот за инвестиция

Обща площ:
200 м²

Площ на парцела:
6045 м²

Референтен номер:
ZANTE-006
Инфо пакет

Отопление
Слънчеви колектори / Термопомпа

Обзавеждане
Кухн. бокс

Бани
Оборудвана баня

Климатик
Климатизация, Термопомпа, Централна климатизация

Разстояния
300 м 6 км 20 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Морето: 300 м
 • Център на града: 6 км
 • Летище : 20 км
Гледки от имота
 • Гледка към басейн
 • Гледка към вътрешен двор
 • Гледка към морето
 • Гледка към морски залив
Отопление
 • Слънчеви колектори
 • Термопомпа
Климатизация
 • Климатизация
 • Термопомпа
 • Централна климатизация

Проект за модерна, самостоятелна вила в района на Маратия, Кери, остров Закинтос. Вилата е с площ 200 кв.м. и ще бъде изградена на парцел с площ 6045 кв.м.
Вила се състои от дневна, кухня, и трапезария, 3 големи спални, 3
бани и една самостоятелна тоалетна. От нея се разкрива панорамна гледка към морето и островите Маратониси, и Пелузо.
Постройката хармонично се вписва в пейзажа на околната среда, създавайки един цялостен ансамбъл с природата.

Материалите на фасадите са с топли тонове и цветове. Използването на дърво,
мрамор с цвят на ванилов крем и местен камък правят вилата част от пейзаж, създавайки хармоничен диалог между природата и архитектура.

Инфинити басейн сливащ се с морето и небето, този неповторим ефект ви кара да се чувствате така, сякаш сте едно цяло с хоризонта. Плавате над пейзажа,реете се в безкрайната шир на морето и небето, усещането е неповторимо, чувството за свобода, безкрай и необятност.....усещане за волна птица.

Вилата е проектирана с огромно внимание към всеки детайл.
Специално място в дизайна е отделен на открити пространства, градина, верандите и места за отдих навън. Основната веранда включва лятна кухня, трапезария и зони за релакс. Центърът на композицията е старо маслиново дърво, което се вписва в архитектурното пространство на вилата и я допълва перфектно. Всяко място има своята специална атмосфера на топлина и сладост.
И за финал, невероятно но факт! Тази модернистична, изключителна и крайно функционална вила е дело на младия и талантлив архитект и дизайнер,Люси Лаго, завършила своето образование в България!

В посочената цена са включени парцел, проект и изграждането на вилата завършена до ключ с материали и оборудване предвидени от инвеститора. Всичко допълнително подлежи на коментар с инвеститора и може да повлияе на крайната цена на имота. Разполагаме и с други съседни парцели, както и с готови проекти за тях, също, за всеки парцел може да бъде изготвен индивидуален проект съобразно вашите нужди и изисквания. Срок за изпълнение на проекта от 9 до 12 месеца.

Оглед на имота
Можем да организираме и да ви придружим при огледа на имота в удобно за вас време. Ние и нашите сътрудници в офиса в Гърция сме на разположение всеки ден от седмицата при предварителна уговорка. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Процедура за покупка на имот в Гърция
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор за прехвърляне на собствеността. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно особеностите на процедурата за покупка на имот в Гърция.

Допълнителни услуги
Възползвайте се и от допълнителните ни услуги за България и чужбина. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти