LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Минало, настояще и бъдеще, уникална симбиоза на на о-в Левкада

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ LEFKADA / БЛИЗО ДО ГР. LEFKADA   На картата
Цена  
2 100 000
Тип:
Къща, Вилa, Имот за инвестиция

Обща площ:
220 м²

Площ на парцела:
5000 м²

Спални:
4

Бани:
5

Референтен номер:
LEFK-002
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Камина / Термопомпа

Обзавеждане
Кухн. бокс

Тип строителство
Високи тавани (над 2.85 м)

Разстояния
1 км 60 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 1 км
  • Летище : 60 км
Гледки от имота
  • Гледка към басейн
  • Гледка към вътрешен двор
  • Гледка към морето
Строителство
  • Високи тавани (над 2.85 м)
Отопление
  • Камина
  • Термопомпа
Климатизация
  • Климатизация
  • Термопомпа

Представяме Ви този неповторим имот в процес на строителство на о-в Лефкада, Гърция, една неповторима вила, която олицетворява перфектната симбиоза между минало, настояще и бъдеще.

Вилата е проектирана и построена според възможно най-високите стандарти. Изчистените линии и комфортът са в основата на нейния дизайн. Използваните строителни материали са от най-високо клас. Според нашата визия архитектурата на къщата е вдъхновена от местния стил, използвайте доколкото е възможно местни материали – предимно камък, дърво и пясък. Ние уважаваме природата и желанието ни е да съжителстваме в хармония с нея. Част от функционалните решения разчитат на възобновяеми източници – слънчеви панели, резервоари за дъждовна вода и термопомпи. Ние се грижим за това, което е съществувало стотици години преди нас и затова в някои случаи преместваме и пресаждаме стари маслинови дървета, когато е възможно и необходимо.

За проекта и о-в Лефкада:

Трудно е да се каже кога започна всичко и идеята за този проект. Може би за първи път стъпихме на гръцките плажове преди много години. Оттогава посетихме много курорти, градове, таверни, винарни, места, които ни очароваха, примамиха ни да се връщаме в Гърция отново и отново. Почти сме сигурни, че знаете за какво говорим, защото сте намерили и там нещо, което да ви накара да мечтаете за това човешко преживяване. Това желание за презареждане. Нещо, което да задържите в спомените си, което да ви помогне да издържите дългите седмици, когато плажовете са изместени от работен график.
Лефкада е място с много лица. Всеки може да намери нещо за себе си. В Нидри ще се озовете в центъра на пъстра тълпа. Василики е различен свят. Привлича свободолюбивите души, сърфистите, моряците и авантюристите. Кария ще те върне назад във времето. Тук старите дами ще ви покажат фино изработени бродерии и ще ви разкажат истории за отдавна отминали времена. В главния град на острова, наричан още Лефкада, можете да намерите всичко това, както и най-голямото пристанище за лодки и яхти на острова се намира тук.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти