LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Модерна вила с инфинити басейн в Гени, Лефкада

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ LEFKADA / БЛИЗО ДО ГР. LEFKADA   На картата
Цена  
700 000
Тип:
Къща, Вилa

Обща площ:
216 м²

Площ на парцела:
4637 м²

Етажност:
2

Спални:
4

Бани:
4

Референтен номер:
GR DES 81025
Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към морето

Модерна вила с уникална гледка към залива Влихо̀. Имотът се намира в края на задънена улица и предлага изключително спокойствие.

Напълно оборудваният и обзаведен имот е с обща площ от 216 кв.м. и е на две нива. Приземният етаж се състои от кухня с отворен план - трапезария с удобна веранда отпред, мокро помещение и две спални. Другата стая също е достатъчно голяма и има банята за гости. Всички зони са с изглед към басейна и залива. Чрез вътрешното стълбище горният етаж се състои от голяма и удобна всекидневна, още две самостоятелни спални с веранди и панорамна гледка към залива.

Слънчевите колектори постоянно предлагат топла вода, докато 2-тонен резервоар за вода осигурява безпроблемен поток на вода. В задната страна на къщата има два склада, както и 100 кв.м. таванско помещение.

Безспорно предимство е 72 кв.м. инфинити басейн, хармониращ с каменната озеленена среда и красивите малки градини. Заедно с барбекюто и покритата с пергола зона за хранене на открито, ще се насладите на великолепна панорамна гледка към буйния залив и бъдещото му пристанище.

Сега е моментът да посетите бъдещия си дом!


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти