LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за частни лица!

Къща за продажба във гр. Вурвуру

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. ВУРВУРУ   На картата
Цена  
350 000
Тип:
Къща

Обща площ:
170 м²

Площ на парцела:
950 м²

Спални:
6

Бани:
3

Референтен номер:
HK 88373-HK-6667
Инфо пакет

Отопление
Камина

Тип строителство
Ново строителство / Тухла

Отопление
Камина

Разстояния
440 км 17 км 104 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 440 км
  • Център на града: 17 км
  • Летище : 104 км
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Камина

Отлична, светла самостоятелна къща, 170 кв.м, на Ситония, Халкидики. Намира се извън селото, с южна ориентация и изглед към градината. Той е само на 440 метра от плажа и на 1300 метра от центъра на селото. Той е в добро състояние. Разполага с паркинг, големи тераси, блиндирана врата, камина, PVC дограма и прекрасна, частна градина - 950 кв.м. Той е разделен на три нива, състоящ се от три дневни, шест спални и три бани. Едно от предимствата на имота е фактът, че има възможност за разделяне в две независими къщи.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти