LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Парцел в регулация за продажба в гр. Стратони

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. СТРАТОНИ   На картата
Цена  
34 000
81 €/м²
Тип:
Парцел в регулация

Обща площ:
421 м²

Референтен номер:
HK 92538-HK-6818
Инфо пакет

Тип строителство
Тухла

Разстояния
650 км 16 км 90 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 650 км
  • Център на града: 16 км
  • Летище : 90 км
Строителство
  • Тухла

Отличен парцел, 421 м², в община Аристотелис, Халкидики. В позиция със североизточна ориентация, с лице към пътя, естествена красота и непрекъсната естествена светлина през целия ден. Парцелът е равен, на 650 метра от красив плаж и на 200 метра от центъра на селото. Той е пълен и може да се строи, идеален за строителство, професионална експлоатация, използване на къщи и самостоятелна къща.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти