LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Парцел в регулация за продажба в гр. Криарици

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. КРИАРИЦИ   На картата
Цена  
75 000
150 €/м²
Тип:
Парцел в регулация

Обща площ:
500 м²

Референтен номер:
HK 77666-HK-5624
Инфо пакет

Тип строителство
Тухла

Разстояния
100 км 15 км 143 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 100 км
  • Център на града: 15 км
  • Летище : 143 км
Строителство
  • Тухла

Ъгъл, наклонен парцел, 500 кв.м, в Ситония, Халкидики с безпрепятствен постоянен изглед и с източна ориентация. Имотът е само на 100м. от красив плаж и с лице към главния път. Парцелът е завършен и застроим (120кв.м може да се строи). Имотът е идеален за изграждане на вила.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти