LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
ПЪРВА
ЛИНИЯ
Само за
частни лица!

Парцел в регулация за продажба в с. Неос Мармарас

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / С. НЕОС МАРМАРАС   На картата
Цена  
900 000
590 €/м²
Тип:
Парцел в регулация

Обща площ:
1526 м²

Референтен номер:
HK 85885-HK-6271
Инфо пакет

Тип строителство
Тухла

Разстояния
1 км 1 км 108 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 1 км
  • Център на града: 1 км
  • Летище : 108 км
Строителство
  • Тухла

Отличен парцел, 1.526 кв.м, първо на морето, в Ситония, Халкидики. На позиция с югозападна ориентация, с лице към пътя, с естествена красота и непрекъсната естествена светлина през целия ден. Парцелът е равен, на пешеходно разстояние от прекрасен плаж и на 1000 метра от центъра на селото. Той е завършен и изграждащ се, с активен лиценз за строеж, идеален за изграждане-оползотворяване на вили и самостоятелни къщи.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти