LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Къща за продажба в гр. Полихроно

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. ПОЛИХРОНО   На картата
Цена  
650 000 (без ДДС)
Тип:
Къща

Обща площ:
300 м²

Площ на парцела:
4150 м²

Спални:
7

Бани:
2

Референтен номер:
HK 85244-HK-2642
Инфо пакет

Отопление
Локално парно / Камина

Тип строителство
Тухла

Отопление
Локално парно / Камина

Прозорци
Дървена дограма

Разстояния
120 км 15 км 86 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 120 км
  • Център на града: 15 км
  • Летище : 86 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Камина
  • Локално парно

Отлична, светла самостоятелна къща, на 300 кв.м, в Касандра, Халкидики. Намира се извън селото, с югоизточна ориентация, съвсем близо до морето. Намира се на 150 метра от плажа и на 600 метра от центъра на селото. Той е в изключително добро състояние, обзаведен е с монтирани килери и всички електрически уреди. Разполага с паркинг, автономна отоплителна система, камина, дървена дограма и прекрасна частна градина с площ 4,150 кв.м, в която има и голяма маслинова горичка. Той е разделен на три нива, по 100 кв.м всяко от тях, състоящ се от две дневни, свързани с кухните, седем спални, две бани и две складови помещения.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти