LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Парцел в регулация за продажба в гр. Никити

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. НИКИТИ   На картата
Цена  
1 150 000
975 €/м²
Тип:
Парцел в регулация

Обща площ:
1180 м²

Референтен номер:
HK 86186-HK-6319
Инфо пакет

Тип строителство
Тухла

Разстояния
60 км 1 км 88 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 60 км
  • Център на града: 1 км
  • Летище : 88 км
Строителство
  • Тухла

Отличен, ъглов парцел, 1180 кв.м, в Ситония, Халкидики. На място с южна ориентация и естествена красота, вътре в селото. Парцелът е равен и с лице към пътя. Намира се само на 60 метра от пясъчен плаж и на 200 метра от центъра на селото. Той е завършен и изграждащ се, идеален за строителство - използване на вила и самостоятелни къщи. Едно от големите предимства на имота е фактът, че има активен лиценз за строеж.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти