LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в с. Неос Мармарас

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / С. НЕОС МАРМАРАС   На картата
Цена  
740 000
70 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
10500 м²

Референтен номер:
HK 86010-HK-6330
Инфо пакет

Разстояния
1500 км 1 км 108 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 1500 км
  • Център на града: 1 км
  • Летище : 108 км

Прекрасно, наклонено поле, 10.500 кв.м, в Ситония, Халкидики с южна ориентация, прекрасна морска панорама и особена природна красота. Имотът се намира извън селото, с лице към пътя и е завършен и застроен. Намира се на 1500 метра от пясъчен плаж и на 2.100 метра от центъра на селото. Той е идеален за изграждане на вила, самостоятелни къщи и за професионално използване. Едно от големите предимства на имота е, че има две еквиваленти.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти