LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в с. Неос Мармарас

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / С. НЕОС МАРМАРАС   На картата
Цена  
360 000
60 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
5962 м²

Референтен номер:
HK 87949-HK-5886
Инфо пакет

Разстояния
550 км 1 км 108 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 550 км
  • Център на града: 1 км
  • Летище : 108 км

Поле, Ситония, 5962 кв.м, гледка към морето, отворен изглед, Безпрепятствен постоянен изглед, Западна ориентация, Извън селото, Наклонено, Близо до морето, Южна ориентация, Панорамно, Лица главен път, Естествена красота, Залесено, Маслиново поле вътре, Пълно - Изгражда се, идеално за къща, идеално за вила

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти