LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
ПЪРВА
ЛИНИЯ
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в с. Nea Roda

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / С. NEA RODA   На картата
Цена  
4 000 000
156 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
25687 м²

Референтен номер:
HK 86184-HK-6027
Инфо пакет

Разстояния
1 км 6 км 104 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 1 км
  • Център на града: 6 км
  • Летище : 104 км

Две съседни полета в Атон, Халкидики, пред морето, разделени на две еквиваленти, на равна земя, се предлагат за професионална инвестиция. Първият е 17.187 кв.м, а вторият - 8.500 кв.м. Достъпът е от черен път, има вода и електричество на много близко разстояние и те са на 5 км от центъра на селото.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти