LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Парцел в регулация за продажба в гр. Kallikratia

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. KALLIKRATIA   На картата
Цена  
410 000
109 €/м²
Тип:
Парцел в регулация

Обща площ:
3750 м²

Референтен номер:
HK 77648-HK-5520
Инфо пакет

Тип строителство
Тухла

Разстояния
150 км 23 км 33 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 150 км
  • Център на града: 23 км
  • Летище : 33 км
Строителство
  • Тухла

Наклонен парцел, 3.750 кв.м, в Мудания, Халкидики с безпрепятствен постоянен изглед към морето. Имотът е само на 150 м. от плажа, с лице на главния път и има маслинова горичка. Парцелът е завършен, застроим и коефициентът му на застрояване е 0,35 (може да се построи 1300 мВ). Имотът е идеален за изграждане на самостоятелни къщи и професионално ползване.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти