LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Парцел в регулация за продажба в гр. Пиргадикия

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. ПИРГАДИКИЯ   На картата
Цена  
360 000
947 €/м²
Тип:
Парцел в регулация

Обща площ:
380 м²

Референтен номер:
HK 86188-HK-6350
Инфо пакет

Тип строителство
Тухла

Разстояния
1 км 17 км 105 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 1 км
  • Център на града: 17 км
  • Летище : 105 км
Строителство
  • Тухла

Отличен парцел, 380 кв.м, в Атон, Халкидики, първо на морето. В позиция с югоизточна ориентация, с лице към пътя, с естествена красота и непрекъсната естествена светлина през целия ден. Парцелът е наклонен, първо на красиво море и на 100 метра от центъра на селото. Той е завършен и изграждащ се, перфектен за строителство - използване на вила и самостоятелна къща.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти