LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в с. Ханиоти

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / С. ХАНИОТИ   На картата
Цена  
2 650 000 (без ДДС)
561 €/м²
(без ДДС)
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
4725 м²

Площ на парцела:
4726.83 м²

Референтен номер:
HK 104516-HP-6821
Инфо пакет

Разстояния
59 км 600 м 91.8 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 59 км
  • Център на града: 600 м
  • Летище : 91.8 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето
  • Гледка към морски залив
  • Гледка към плаж

Поле, Касандра, 4725 m², гледка към морето, открит изглед, Пясъчен плаж, Източна ориентация, Безпрепятствена постоянна гледка, Северна ориентация, Извън селото, Апартамент, Близо до морето, Лице на главен път, Имот на първа линия, Природна красота, Ограден, Завършен - Възможност за застрояване, Перфектен за строителство на къщи, Перфектен за търговска употреба, Перфектен за изграждане на вили

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти