LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в с. Ханиоти

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / С. ХАНИОТИ   На картата
Цена  
200 000
50 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
4010 м²

Референтен номер:
HK 88881-HK-6798
Инфо пакет

Разстояния
800 км 9 км 91 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 800 км
  • Център на града: 9 км
  • Летище : 91 км

Уникално, наклонено поле, 4,010 м², в Касандра, Халкидики с южна ориентация, особена природна красота, голяма откритост и уникална морска гледка. Имотът се намира извън селото, с лице към пътя и е завършен и може да се строи. Намира се на 800 метра от пясъчен плаж и на 900 метра от центъра на селото. Той е идеален за изграждане на самостоятелна къща, строителство на къщи и за професионална употреба, както и подходящ за фотоволтаици.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти