LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в с. Ханиоти

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / С. ХАНИОТИ   На картата
Цена  
190 000
24 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
8000 м²

Референтен номер:
HK 85250-HK-6207
Инфо пакет

Разстояния
1500 км 9 км 91 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 1500 км
  • Център на града: 9 км
  • Летище : 91 км

Поле, Касандра, 4000 кв.м, открит изглед, гледка към градината, Пясъчен плаж, Извън селото, Апартамент, Главен път на лицето, Естествена красота, Цялостно - Застрояване, Перфектен за къща сграда, Перфектен за вилна сграда

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти