LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Вилa за продажба в с. Фурка

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / С. ФУРКА   На картата
Цена  
750 000 (без ДДС)
Тип:
Вилa

Обща площ:
600 м²

Площ на парцела:
1300 м²

Спални:
6

Бани:
5

Референтен номер:
HK 77547-HK-5655
Инфо пакет

Отопление
Локално парно / Камина

Тип строителство
Ново строителство / Тухла

Подове
Подове с дюшеме

Отопление
Локално парно / Камина

Разстояния
6000 км 9 км 90 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 6000 км
  • Център на града: 9 км
  • Летище : 90 км
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Камина
  • Локално парно

Красива, луксозна вила, на 600 кв.м, в Касандра, Халкидики с източна ориентация и с безпрепятствен постоянен изглед. Имотът е на 700 м. от центъра на селото и е заобиколен от 1.300кв.м парцел. Вилата е разделена на три различни апартамента, състояща се от две дневни, свързани с кухни, шест спални, пет бани и три складови помещения. Имотът, също разполага с големи балкони, алуминиева дограма, блиндирана врата, бойлер, гараж, джакузи, енергийна камина и алармена система предварително инсталиране. Вилата е напълно оборудвана и обзаведена.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти