LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
ПЪРВА
ЛИНИЯ
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в с. Агия Кириаки

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / С. АГИЯ КИРИАКИ   На картата
Цена  
1 800 000
104 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
17373 м²

Референтен номер:
HK 85000-HK-5339
Инфо пакет

Разстояния
30 км 9 км 115 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 30 км
  • Център на града: 9 км
  • Летище : 115 км

Наклонено поле, 17.373 кв.м, в Ситония, Халкидики, второ от плажа, с прекрасна панорамна гледка и със западна ориентация. Той е разделен на три еквивалента, достъпът му е по черен път и има електричество. Той е пълен и изграждащ се и е идеален за професионална употреба.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти