LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в гр. Йерисос

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. ЙЕРИСОС   На картата
Цена  
450 000
32 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
14000 м²

Референтен номер:
HK 86183-HK-5915
Инфо пакет

Разстояния
2500 км 2 км 102 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 2500 км
  • Център на града: 2 км
  • Летище : 102 км

Наклонено, панорамно поле 14 000 кв.м, в Атон, Халкидики с безпрепятствен постоянен изглед към морето и планината и с периметрова ориентация. Имотът е извън селото, с лице към пътя и с естествена красота. Полето, което е пълно и застрояващо, е идеално за изграждането на вила или самостоятелни къщи и за професионално ползване. Имотът е на 2500 метра от прекрасен плаж и на 3 000 метра от центъра на селото.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти