LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Вилa за продажба в с. Vigglatouri

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ CORFU / С. VIGGLATOURI   На картата
Цена  
1 000 000
Тип:
Вилa

Обща площ:
301 м²

Площ на парцела:
767 м²

Етажност:
2

Спални:
5

Референтен номер:
ARR 111160-RR5291
Инфо пакет

Отопление
Камина

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Отопление
  • Камина

Предлага се за продажба великолепна 3-етажна вила с площ 300,89 кв.м., над прекрасния плаж Нисаки в традиционното село Виглатури.
Разположена естествено в склона на хълма, тази вила предлага завладяваща непрекъсната гледка към морето и крайбрежието на Североизточен Корфу, поради високото си местоположение. Вилата е проектирана да предложи безпрецедентни спомени на бъдещите си собственици с невероятен инфинити басейн и външно джакузи, където дори и най-взискателното око ще се изгуби в синия хоризонт, наслаждавайки се на най-щастливото време с приятелите и семейството си.
Разположен е върху парцел с размери 766,91 кв.м. с красива добре поддържана градина, пергола и тераса с каменна настилка.
Приземният етаж представлява отворено пространство с уютна всекидневна-трапезария с камина и оборудвана кухня, както и WC. Приземният етаж има големи плъзгащи се алуминиеви балконски прозорци, откъдето можете да имате достъп до открития външен двор, тераса и басейн. Вътрешно стълбище, което свързва всичките 3 нива, ни води до 1-вия етаж, където ще открием 2 главни спални със самостоятелна баня, всяка със собствен балкон. Приземният етаж се състои от още 2 спални със самостоятелна баня, като както и допълнителна стая за гости със самостоятелна баня и малка кухня и отделен вход. Други характеристики на имота са зоната за барбекю, частен паркинг, соларна система и допълнителни резервоари за вода.
Тази луксозна вила е само на 1 километър от невероятния плаж Нисаки и удобства и на около 15 километра от град Корфу и летището.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти