LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Неповторимо съчетание от лукс и топлина на о-в Корфу

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ CORFU / С. ACHARAVI   На картата
Цена  
1 850 000
Тип:
Вилa

Обща площ:
314 м²

Площ на парцела:
713 м²

Етажност:
2

Спални:
5

Референтен номер:
ARR 96619-RR4242
Инфо пакет

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти

Никога повече концепцията за лукс не е съвпадала толкова добре с концепцията за топлина. Това е фантастична вила, която току-що беше завършена буквално на 2 минути от съседния плаж Ахарави.
На озеленен парцел от около 721кв.м, тази вила се състои от голям хол с кът за сядане и трапезария, както и много модерна кухня с директен достъп до терасата, басейна и градината. Разполага с 5 спални, готови за настаняване на вашите приятели, всяка със собствена баня.
В избата на вилата ще можете да изпиете разнообразни вина и може би да се насладите на чаша в сауната или вечер да се насладите на барбекюто край басейна.
Вилата се откроява както с качеството на материалите, които са използвани в строителството, така и с мебелите, които са направени с неразделено внимание и вкус. Но това, което прави тази вила уникална е, че тя е интелигентна къща. Всички възможности на високите технологии във вашите ръце. Системата Tag (без ключ) се използва за управление на всички врати, докато таблетът ви позволява да контролирате допълнителни функции, като капаци за барбекю и системи за охлаждане / отопление. Но не е само това. Уважението към околната среда е номер едно в нашето време. Вилата е построена, като се възползва от природните ресурси както на слънцето, така и на водата.
И така, жилище, което ще ви направи още по-съвестен гражданин. Как С иновативна, биоклиматична енергоспестяваща конструкция, базирана на ексклузивни местни материали от камък и дъб, а също така дъждовната вода се съхранява след процеса на обезсоляване и осмоза, използва се за питейна вода, както и за попълване на водата в басейна и напоителната система на градината . Ще съхранявате слънчева енергия за отопление и използване на топла вода.
И всичко това е - само на 180 метра от морето. Центърът на Ахарави, където ще намерите супермаркети, таверни, банки и клиники, отворени целогодишно, е на около 600 метра.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти