LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Вилa за продажба в с. Poulades

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ CORFU / С. POULADES   На картата
Цена  
850 000
Тип:
Вилa

Обща площ:
250 м²

Площ на парцела:
2600 м²

Етажност:
3

Спални:
5

Референтен номер:
ARR 111349-RR4836
Инфо пакет

Отопление
Камина

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Отопление
  • Камина

Продава се вила близнак 250кв.м. разположен в Poulades в централната част на Корфу. Новопостроен е от камък, завършен по най-високи стандарти.
Състои се от три етажа. На приземния етаж има апартамент от 110кв. Когато минаваме през главния вход, откриваме хол/кухня с отворен план. Големи френски врати ни водят до павирания вътрешен двор, басейна и зоната за барбекю и градината с изглед към провинцията. Апартаментът включва още две спални (едната със самостоятелна баня), още една баня и складово помещение. Този етаж може да се използва и като самостоятелен апартамент.
Първият етаж има вътрешен достъп от приземния етаж или през външен вход. Когато влезем през главната врата, намираме отворена всекидневна/кухня с камина. Балконска врата ни отвежда до веранда с гледка към провинцията. На този етаж има двойна спалня със склад и баня с душ. Дървена стълба води до втория етаж, където намираме още две спални и една баня. И двете спални имат достъп до веранди.
Цялата вила е напълно обзаведена и оборудвана. Ползва се от климатик, двоен стъклопакет на вратите и прозорците и мрежи против комари.
Парцелът е 2600кв.м. и е озеленен с дървета, растения и цветя. Ограден е с каменен зид и порта.
Poulades се намира в централната част на Корфу, много близо до големи супермаркети и удобства. Най-близкият плаж е Гувия, който е на (приблизително) 1,5 км.
Центърът на град Корфу и летището са на разстояние от (приблизително) 11 км.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти