LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Вилa за продажба в Kokkini

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ CORFU / KOKKINI   На картата
Цена  
1 490 000
Тип:
Вилa

Обща площ:
350 м²

Площ на парцела:
5200 м²

Етажност:
2

Спални:
4

Референтен номер:
ARR 111825-RR4413
Инфо пакет

Отопление
Камина

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Отопление
  • Камина

Тази фантастична модерна вила от висок клас от 350 кв.м е разположена върху голям парцел от 5200 квадратни метра, наслаждаващ се на невероятна панорамна гледка към Йонийско море и зелената околност на Корфиот.
Проектиран на две нива за лесен живот и допълнителен комфорт, този изискан имот е в перфектна хармония с оживената природа на Корфу чрез своите широки тавански отвори в пода.
На приземния етаж се състои от отворена кухня, трапезария и всекидневна, както и 3 спални със самостоятелна баня.
На горния етаж има родителска спалня със самостоятелна баня, гардероб и голяма покрита веранда с невероятна гледка към морето и заобикалящата природа и планини.
Жилищните пространства са с отворен план и текат плавно с екстериора, 60 м от каменния басейн заедно с покрита веранда от 40 кв.м, която има външна кухня.
Изключително просторни външни жилищни зони, страхотно местоположение, висококачествено обзавеждане и оборудване, заедно с величествените гледки, тази вила е едно от най-добрите убежища на Йонийските острови.
Разстоянието до близките плажове е 5 км до Ермонес, 7 км до Глифада, Марината на Гувия, летището и центъра на града са на прибл. 8 км.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти