LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Вилa за продажба в с. Gouvia

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ CORFU / С. GOUVIA   На картата
Цена  
1 490 000
Тип:
Вилa

Обща площ:
364 м²

Площ на парцела:
6120 м²

Етажност:
2

Спални:
4

Референтен номер:
ARR 96608-RR3933
Инфо пакет

Отопление
Камина

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Отопление
  • Камина

Ароматът на безброй цветя и миризмата на различни билки ни привличат към тази мечтана вила. Разхождайки се по безбройните пътеки на сюжета, песента на бистрата вода скрива езерце с водни лилии и златни рибки. Бракът на ароматите на градината и пеенето на птиците ни отвеждат на приказно място.
На върха на градината доминира каменната вила от 364,28кв.м, с прекрасна гледка, напълно реновирана, с абсолютно уважение към традицията и архитектурния стил на острова, но в същото време с модерни технологии.
Входът на вилата ни приветства в топло пространство, украсено с вкус и елегантност. Големите прозорци получават много слънчева светлина в голяма площ, където е разположена дневната с камина за студените зимни дни, трапезария и просторна кухня.
На същото ниво има голяма спалня с две бани и тоалетка. Както и офис стая и тоалетна.
Изкачвайки се по мраморно стълбище, ние сме доведени до пода, който се състои от спалня и баня. Има голям килер, идеален за съхранение и организиране на вашите неща. На балкона ще можете да се насладите на моменти на релакс и безгрижие, четене на красива книга и наслада на кафето.
В сутерена има и полезно пространство от 30,21 кв.м.
На дискретно място има автономна традиционна къща за гости, 51,04кв.м, в зеленината, която има отворена дневна, спалня и баня. В двора си джакузито обещава моменти на релакс и спокойствие.
Тази великолепна градина не би могла да пропусне великолепен басейн със специален цвят и барбекю, където можете да организирате уникални моменти на вкусни пътувания с любимите си хора.
Разстоянието от центъра на града и летището е около 8 км.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти