LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Вилa за продажба в с. Gastouri

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ CORFU / С. GASTOURI   На картата
Цена  
1 560 000
Тип:
Вилa

Обща площ:
295 м²

Етажност:
2

Спални:
4

Референтен номер:
ARR 96613-RR4006
Инфо пакет

Отопление
Камина

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Отопление
  • Камина

Малък рай се продава в Гастури, в един от най-известните кътчета на красивия остров Корфу.
Това е двуетажна вила от 295 кв.м, построена върху парцел от 5 076,68 кв.м. Имот с уникален характер; можете да се насладите на горещия си шоколад пред камината, да прочетете книгата си в офиса или да се насладите и да се отпуснете в красиво озеленените зони, гледайки гледката.
Тази просторна вила се състои от два етажа.
На приземния етаж са дневната, трапезарията, две спални, две бани, както и две допълнителни помещения, пералното помещение и котелното. Качвайки се горе има още две спални и още една баня.
Парцелът има лесен достъп от главния път и има маслинови дървета, като по този начин го предпазва от любопитни очи и създава усещането за провинцията. Ще дишате чистия въздух и ще чуете чуруликането на птиците и шумоленето на листата, тъй като дробовете ви ще се напълнят с кислород в тишината на природата около красивата зелена.
Външната зона обаче осигурява не само вашата собствена гора, но и красив плувен басейн, от който ще плувате и от ръба на който ще се насладите на прекрасните цветове на залеза. Прекрасно място за всички романтични души.
И накрая, има допълнително пространство под басейна от 10,62 кв.м. Има и бюрото, както и резервен резервоар за вода 20m3.
Гастури е много популярен район, тъй като има историческо значение. Къщата се намира съвсем близо до Ахилион, в двореца на принцеса Сиси. Наблизо има и ресторанти, а град Корфу и летището са на около 10 км.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти