LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Вилa за продажба в с. Chalikounas

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ CORFU / С. CHALIKOUNAS   На картата
Цена  
740 000
Тип:
Вилa

Обща площ:
194 м²

Спални:
5

Референтен номер:
ARR 96543-RR3452
Инфо пакет

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти

В привилегирована позиция, заобиколена от природата и на близко разстояние от кристално сините води на Йонийско море, тази вила доминира. Сгушена на красиво, непокътнато място в района на Чаликунас, на близко разстояние от езерото Корисион, което е домакин на много редки видове флора и фауна. Вилата е разделена на три каменни къщи, общо 194 кв.м на парцел от 3.530 кв.м. Първата къща има отворена кухня / трапезария, спалня с две единични легла и баня. На първото ниво има още една спалня с двойно легло.
Втората къща разполага с отворена кухня / трапезария, спалня с двойно легло с врати, които водят към веранда и една баня.
В третата къща откриваме кухня / трапезария с отворен план, една спалня с двойно легло и баня, а на първото ниво има една спалня с 2 единични легла.
Външното пространство има веранди и в трите къщи, идеални за наслаждаване на релаксиращи моменти, докато се наслаждавате на прекрасна гледка към околните планини, както и на градината и голям басейн от 80 кв.м.
Басейнът, добре поддържаните градини и барбекюто създават красива обстановка, предназначена да успокои и отпусне сетивата. Вниманието към детайлите е очевидно във всеки ъгъл на имота, който е построен от материали с отлично качество.
Това е уникална възможност за вила с фантастична естетика, която ще предложи наистина специални моменти в прекрасна обстановка.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти